Året

Tänk(!) vad mycket som kan hända på ett år!!
Jag har tagit studenten, börjat ny skola, fått nya underbara vänner, blivit förtjust i en kille och vågat säga det till honom, ljugit mig in på min favoritklubb, spytt på fyllan för första gången, tagit körkort osv.

Jag kan ärligt säga att jag är pi nöjd med mitt år, även om det gått åt helvete många gånger så har det ordnat upp sig tillslut =)


klippte mig idag..detta är dock en gammal bild =)

Ha det gött!!
//Camilla

Juldagen

Mirja väcker mig klockan 6 på morgonen och jag måste följa henne ut med valpen, trött(!). När vi kom in slängde jag mig snabbt i sängen och somnade lite senare...skönt. Nästa gång jag vakna var klockan 9, bättre tid att vara vaken =)

Idag hap paffat till Eurostop med mina älskade systrar. Hittade inget, väntar dock på att ett linne ska gå på rea som jag ska ha på nyårsafton. Vidare paffade vi till Maxi och där hittade jag Ice Age 2, Hurrö!!! Klart kär i tecknade filmer + nu har jag något att kolla på på resan mot hudik sedan. Syrran köpte två filmer till familjen, Wallander och Predikanten.

På kvällen satte vi oss framför tv:n med chips och gott och kollade på Robert Gustavssons nya DVD, Lösvikt. Fy tusan vad vi skrattade!!! Oj oj oj, det var en riktigt roligt DVD kan lätt rekommendera den =) . Efter filmen bytte vi till Predikanten. Inte den bästa filmen som gjorts, ganska B- skådisar faktiskt men vi hade det mysigt allihopa.

Mirjis var så trött att hon gick och la sig under 1:a filmen och sover fortfarande, ska snart väcka henne och flytta över henne från min säng tll soffan.

Efter filmen fick jag ett telefonsamtal från en kalasfull Mina, grymt roligt att lyssna på henne, Christoffer var också snäll och ville prata med mig, fast han brukar ju vara snäll när han är full...eller brukar han?? Har ett svagt minne av att han kallade mig fullis en hel kväll fast han var nästa mer full än vad jag var, men men. Jag njöt av att höra deras kalasfulla röster, just för att jag är skadeglad och vet hur de kommer må imorgon...mohahahahahaha!!!!

La in massa bilder på datorn idag.. här är min favoritbild som jag tog i höstas utanför skolan




Julafton

Så...nu har julafton tagit slut.

Mirja ligger i ena fåtöljen medan Frida och jag sitter och halvkollar på armageddon.

Julen har varit bra. Det har varit otroligt skönt att få fira den hemma i Halmstad med familjen och släkten. Jag är toppennöjd med mina julklappar även om de inte var överdrivet många så fick jag det jag behöve och lite till vilket räcker gott och väl för mig.

Well well...hinner inte skriva inte så mkt mer då Fian ska ta ut Chappie och jag ska bädda åt Mirjis.

Ha det gött!
God jul go´ knul!!

RSS 2.0