lyckat!

Igår var Johanna och jag ute på krogen..om det blev lyckat?? Ja, bestäm själv =)

Det började med att jag missade tiderna på systembolaget så när jag kom dit så var det stängt. Johanna var snäll och sa att jag kunde ta av henne. Sedan så tog pizzabudet 50 kr extra för att köra ut. Vi kollade på Haiti-galan (för mig för andra gången) vilket var väldigt uppmuntrande. Vi hade tänkt att gå till tc då vi hört att det ska vara asabra, men tydligen hade de inte nattklubb där så vi tog oss en drink och sedan stack vi till corona istället. Där fick vi stå i kö i kanske 40 min med en kille som stod bakom oss och var lagom lycklig. Fy vad han klagade! Väl inne gick vi ut på dansgolvet. Efter lite dans kom två afrikaner och bjöd upp oss, vi dansade lite men sedan började bli lite...på..t.ex. han jag dansade tog mig på övre delen av rumpan och utropade NICE!. Jag försökte förtvivlat få kontakt med Johanna och teckna toa! toa! toa! När hon äntligen förstod slet vi oss loss.. men de gav inte upp de vill bjuda oss på något att dricka, snälla flickor som vi är säger toa och sedan går vi =). Efter ett sug på tequila en längre tid så var jag tvungen att prova. Jag köpte en 4:a och gjorde misstaget att inte använda citronen och saltet. Fy fan va illa det smakade! Men, nu vet jag. Tills jag blir sugen igen och gör om det =P. Vi skakade lite rumpa, blev knuffade, skakade lite mer rumpa och blev lite mer knuffade, samtidigt som vi gömde oss för afrikanerna. Vi satte oss och vilade tills jag hörde att i ett rum spelade de Tylösun och vi var ju helt enkelt tvugna att dansa! Efter lite shake satte vi oss ner igen. Då kom en grymt full kille som satte sig och snackade med oss. Han berättade att han tyckte att Johanna var söt och att jag var snygg. Han pratade lite till men han prata så jävla otydligt att det nästan var omöjligt att tyda honom. Både Johanna och jag fick dock för oss att han antydde till en trekant. Innan han gick surt iväg sa han att vi båda var snygga. När vi kom ner och skulle hämta våra jackor, började en kille prata med mig. Han frågade om jag hade haft en lyckad kväll och jag svarade nej. Jag frågade om han hade haft en trevlig kväll och han svarade nej. Vi fortsatte prata lite..mkt trevlig kille om jag får säga det. Sedan satte Johanna och jag oss ner för att vänta på att klockan skulle bli tillräkligt mkt för att vi skulle kunna gå till bussen. Då kom killen fram och frågade om det fanns någon efterfest på Umedalen och när jag svarade nej så sa han "Du bjuder inte på kaffe då?" och jag svarade "Jag dricker varken kaffe eller te". Han sa att han tyckte att de var tråkigt att det inte blev något att för att vara helt ärlig det tycker jag med. Men hela grejen är att jag var inte ett dugg attraherad av honom, och då bjuder jag inte in någon på kaffe.

Något som jag glömt berätta är att under hela kvällen så hade jag grymt höga klackar, vilket mina fötter inte tyckte om och ville visa det på bästa sätt de kunde genom att göra jävulskt ont. Vi gick sakta ner till busshållsplatsen, jag stödde mig på Johanna. När vi var nära kom en kille, snygging, och frågade om han fick gå med oss vilket han gärna fick. Han stod och snackade lite med oss och sedan sa vi adjö när bussen kom.

Johanna hoppade av på vasaplan och sedan sprang hon till sin buss. När jag hoppade av mig tror jag det tog 10 min för mig att gå 2 min vägen hem till mig. Fy faen va ont jag hade i fötterna. När jag väl tog av mig skorna så höll ja på att jubla så skönt det var.

Så...var det en lyckad kväll eller ej??

Enligt mig så var det en misslyckad lyckad kväll.
Adjöss!
//Camilla

tjo!

Oj! Men usch! Det var längesedan jag skrev här..inge bra. Eller, är det bra? Jag vet inte, har ju haft så mkt nego-tankar och jag ville helt enkelt inte dela med mig av dem och eftersom jag har varit så nego så har jag inte haft ngt annat att skriva om.

Är fortfarande neg men jag vet inte..är man inte alltid det? Det är inte ofta jag finner mig vara helt lycklig, jag har mina lyckliga stunder, visst, men inte en sån dag då jag känner mig helt..ja jag vet ordet egentligen men det försvann precis. Tror det har med all sömmbrist att göra.

Imorgon ska Johanna och jag iallefall försöka vara lite lyckliga. Tror det kommer gå fint, om inget dåligt händer vill säga. Men vi ska tänka positivt, för det är mkt roligare att var positiv, tro mig jag vet.

Såg porrbilder på min fis idag..usch vad jag saknar henne lite extra mkt ibland. Speciellt de dagar hon lägger upp porrbilder på sig själv..anledningen till det är..ja något som bara Isa förstår.

Hon börjar bli stor, min lilla flicka. Tar studenten nu i sommar. Önskar innerligt att jag vore där och hängde en blomma runt halsen, men jag har ju skolan som råder.

Ja, ja..om jag inte somnar snart så blir det att kolla på en amerikansk gala vilket innebär onödigt mkt reklam. Jag förstår inte amerikanarna och deras reklam, 6 min program sen reklam i 5 min sen program i 7 min och sedan är det reklam igen, och så håller det på program efter program. Stackarna...vi har det ganska bra på det sättet, även om vissa idiotkanaler börjar göra det samma...blä för dem.

Nä nu är det nog läggdags..
Adjöss och god natt
//Camilla

RSS 2.0