Anledningen till att jag älskar teckenspråk




http://www.youtube.com/watch?v=TPTMv0bBe4o&feature=PlayList&p=0A06CD5D9114AC0C&playnext=1&index=4


http://www.youtube.com/watch?v=TPTMv0bBe4o&feature=related


detta är humor:


http://www.youtube.com/watch?v=gWYT7Aq52_Y&feature=related

tips!
kolla på andra klipp av honom
han är klockren!!

//Camilla

Att äta eller inte äta, det är frågan

Jag har upptäckt att jag har blivit dåligt på att äta mat. Det är inte så att jag har anorexia eller något liknande. Jag äter, jag äter mycket, när jag väl äter. I skolan äter jag jättebra. Men när jag är hemma så vill jag helt enkelt inte gå till ett kök som delas av andra, ett kök som har en tendens att bli snuskigt. VIlket innebär att jag inte äter kvällsmat varje dag. Men att inte äta kvällsmat är inget farligt. Det jag har reagerat på är att jag inte äter på helgerna, kanske två knäckerbröd till frukost och ev. någon maträtt till kvällsmat eller bara popcorn. Jag vet att detta inte är något bra och det är ju inte så att jag inte är hungrig men jag vill verkligen inte dela kök med andra personer. Detta är en stor anledning till att jag måste flytta. Om jag bara kan få tag i en lägenhet!!!

Well well... ska til Minis och Christofér ikväll, om jag kan ta mig in vill säga.

Ha det gött!
//Camilla

Gjorde dagen

idag har snön fallit, fast bara halva dagen. Tror snön fick nog av att falla igår. Den ligger nu fluffit som ett duntäcke och skriker "Lek med mig!!" Någon gång kommer jag att ge med mig, men inte riktigt än. Har ioförsig en sjärtlapp som skriker "Nu åker vi!!!" . Kanske, man vet aldrig svara jag.

ibland blir jag såå retirerad när folk inte kommer till skolan eller vad det nu  kan vara. Att ta ett lån som ändå är ganska dyrt för att sedan dissa det totalt är ju bara, jag vet inte vad. Oroligt! Ta tummen ut ur röven och kom till skott någon gång!

Ja nu till saken, idag vid tretiden fick jag ett telefonsamtal. Det var min kära syster Frida som berättade att hon kommer hit på torsdag nästa vecka, WOHO!!! Det kan jag ärligt säga gjorde dagen. Sedan att det blev pannkakor till kvällsmat är bara ett plus.

Har letat lägenhet nu ett tag och jag börjar bli less på Ume faktiskt, antingen finns det perversa män eller så erbjuds jag sådan jag inte vill ha. Gaaaaah!

Well well...ska väl ta och göra något vettigt...
yeah right!


Ha de najs!
// Camilla

RIP Malins morfar

Du glömmer ju inte.
Du vet precis vem han var.
Och drömmer du lite.
Så kommer han alltid va' kvar.

I rummet bredvid.
I rummet bredvid.
Han sitter ju där.
Han finns i ditt liv.
Han finns där bredvid.
Men du får, du får, du får, du får hålla kontakten.

Du hör vad han säger.
Och du vet mycket väl vad han vill.
Hans bild finns i ramen.
Och i dig finns det femtusen till.

I rummet bredvid.
I rummet bredvid.
Och går du dit in.
Så finns han ändå.
I rummet bredvid.
Men du får, du får, du får, du får hålla kontakten.

Men du får, du får, du får, du får hålla kontakten.

Fast

Jag är fast. Om det är i ett mörker eller i ett ljus, det vet jag inte. Men fast är jag. 

Fick ett gigantiskt paket idag, vilket var en stor chock. Jag hade ett svagt minne av att Frida sagt att hon skulle skicka upp lite men det låg så långt bak att det bara var chock. Sedan läste jag på paketet och förstod att det faktiskt var Frida som skickat det, då det var från Danmark.


Så..vad var det i lådan då??? Jo,




KLÄDER!!!

Jag blev otroligt glad, speciellt eftersom det mesta passade mig.


Har kommit fram till att jag ska bli duktig och börja träna. Ska gå på Core och Afrikansk dans (tror jag det hette). Det kommer bli superroligt + jag kommer få sveneont överallt. Jag med min icke existentiella kondition och muskler. Men jag känner att jag måste börja träna, är för lat för att jag själv ska tycka om mig. Och eftersom jag är fast i Strömbäck där det är lite svårt att träna så hänger jag på när Jennie ska åka iväg till en annan håla och gå på två pass. Så imorgon ska shoppa lite kläder som jag kan idrotta i vilket innebär jag får köpa danskläder på hm!!! Jag blev så sugen på det när jag såg hur mkt kläder de hade som man kan använda som danskläder men eftersom jag inte hade någon aktivitet så var det bara dumt. Nu är det dock bara bra =)

Om ni vill så kan ni gå in och kolla på www.23hq.com/camillanil för att se på lite bilder som jag lägger upp då och då. Diss till bilddagboken, är bara roligt att kolla på vad vännerna lägger upp för bilder där =)

Nä nu har jag skrivit nog för idag. Kanske att jag skriver ngt mer ikväll eller imorgon eller....ja.

Avslutar med citat från Mamma Mia vilket är årets mysigaste musikal! :
-" I grew up"
-" Well grow back down again! Screw them if they can't take a joke!!!"
You can dance you can drive, having the time of your life. Ohoho see that girl watch that screen singing the dancing queen
//Camilla

...

Jag ligger i min säng med datorn i knät och funderar på livet. Tv:n står på, skidsnack till tusen. Jag vill gå ut men ändå inte. För om jag går ut vet jag att det blir mörkt inom en timme. Varför gick jag inte ut tidigare?

Vet du vad du vill göra med livet? Jag vet på ett ungefär, men är det bra?? Är det inte bättre att låta livet ha sin gång? Eller gör jag det? Har ett halvt om halvt planerat liv som gärna gå in på sidospår och så blir det en ny planering? Är planering tråkigt??  Eller är det bäst att ta det som det kommer??

Rummet luktar ostbågar. Tycker att ostbågar luktar illa men är mkt goda att äta. Det är mammas fel att jag har fått sug efter dem. Eller ja, fel och fel. Men det är på grund av henne eftersom hon älskar ostbågar och varje gång vi var och handla när vi var i Halmstad slank det ner en ostbågepåse i korgen. Ooops!

Såg på Narnia 2 igår. Fy vad bra den var! Pi mkt bättre än första. Kan ju bero på att jag inte hade så stora förhoppningar på tvåan men ändå. Så nu är jag sugen på ännu en bra film. Har du ngt förslag så är det bara att skriva i kommentarerna.

Snart ska jag börja läsa en bok. Jag har velat läsa den i kanske 5 år men aldrig hittat den. Nu har jag lyckan att ha två klasskamrater som har boken och är villiga att låna ut den =D just det! Boken heter Eldens barn .

Snön ligger vit där ute, vackert, tyst, väntande. Vad den väntar på vet jag inte. Kanske mer snö? Eller kanske på att få smälta bort och dö. Jag vet inte.

Well well nu har jag babblat för länge
Ha de fint!
//Camilla

Tillbaka till snön

Ja, så var man tillbaka igen. Tillbaka till snön, tilbaka till skolan, tillbaka till verkligheten.
Jag säger inte att det är en negativ sak, att verkligheten är dålig. Det var bara det att jag trivdes så bra i min "fantasivärld" med familjen , bort från skolan in i den " verklighet" som jag har levt med i 18,5 år.

Ja ja, när jag väl kom hem till Ume började jag snabbt att packa upp. Efter en liten stund kom jag på att jag hade högtalare med mig som jag måste testa med datorn så jag satte igång datorn och där frågade min internet-upptäckar-sak (ja jag är jätteteknisk) om jag ville ha ett internet som fanns. Det ville jag ju självklart testa och vips, jag har internet!! Woho!!! Jag är så överlycklig. Detta betyder att jag kan prata med familj och vänner utan att det ska kosta mig pengar. Jag kan också göra mina arbeten i skolan mkt lättare (attans, nu har jag inget att skylla på längre) och jag kan leta lägenhet mkt oftare nu, vilket är ett stort plus då jag känner stort behov på egen lägenhet.

Snön singlar vacker ner utanför mitt fönster. Jag får ett litet hopp. Ett hopp om att allt ska bli lite ljusare.

En ljuspunkt till som jag inte berättat än är att Frida kommer kanske snart. Det kan dröja fram till mars men det kan också bli i slutet av denna månaden (hoppas hoppas). Vilket gör att den hemlängtan som jag bär på nu kommer att minskas lite då jag får tillbaka lite av min förra verklighet.

Ha de gött!!!
//Camilla

Pratar av mig

Den smartaste kvinnan jag känner är också den mest korkade kvinnan jag känner. Jag har så svårt att förstå att något sådan kan hända dig.

Vart tog ditt självförtroende vägen?

Vem lät du ta den?

Varför lät du någon ta den?

Varför lät du det pågå så länge som det gjorde??

Varför kom du inte till mig eller till någon annan?


Jag finns och kommer alltid finnas för dig precis som alla de andra gör. Jag är glad att du har börjat hitta dig själv igen, att du har hittat solstrålen i ditt liv. Men gud nåde dig om du låter dig bli behandlad på detta sättet igen, eller rättare sagt gud nåde den som gör det mot dig.


Livet är något som kan tas bort så hastigt så var rädd om dig själv och ta hand om dig.

Vissa vet vem jag talar om och det är inte riktat direkt till personen utan det är jag som pratar av mig.
Även om det är bra om personen i fråga tar åt sig.

Ha det gött!
//Camilla


En liten stund till

Varför är det fortfarande så svårt att åka ifrån mamma?? Nu när jag har flyttat gör det nästan ont i hjärtat att åka ifrån min älskade mamma. Det får mig nästan att vilja stanna kvar hemma. Ja, jag vet att jag mår kalas i Ume men det som fattas är min kära mor och vovvarna. Familjen är det viktigaste i mitt liv och att vara så långt ifrån dem är inte så jobbigt när jag väl är i Ume men när jag är och hälsar på och jag måste lämna dem, eller när de äntligen kommer och hälsar på så vill jag alltid bara försöka få dem att stanna så jag kan krama om dem en liten stund till. Bara en liten stund till.

Att lämna familjen igår var skite jobbigt men det blev bättre när jag träffade Mina idag, så att jag minns hur bra jag faktiskt har det i fina Ume.

Ha de gött!!
//Camilla
 

Tankar

Igår paff stan orsak träffa Lovisa =) Det var mycket trevligt. Vi kollade på Allt flyter på bio. Det var mycket mysigt att sitta med Isefisen. Filmen var bra men är inte värd all uppståndelse & uppmärksamhet som den har fått. Efter filmen träffade vi Rickis, det var kul att få träffa honom igen.

När jag kom hem hämtade jag mamma så att hon kunde parkera åt mig, då jag råkade krocka med stolpen sist jag parkerade där så jag känner mig säkrare om mamma parkerar bilen =D. När mamma parkerat bilen går vi upp och jag får hoppa in i ett parti (heter det så?) TP. Jag förlorade men fick ändå en plupp! (på lite över 2 timmar) och det är jag mkt stolt över =D

Idag kommer barnen Norling, det kommer att bli intressant, har inte träffat dem på ett och ett halvt år så det kan bli lite spännt men jag hoppas att det blir bra. Skönt för mamma att vi är där, även om jag tror att de är mer snäll mot mami nu. Inte för att de direkt har varit elaka, bara indirekt.

Well well, ska snart paff stan med systra mi. Har hittat ett linne på H&M som jag är lite kär i och eftersom jag har presentkort är det det bara att köpa =D

Ha det gött!
och om Mina läser de här så...förlåt för allt bagage jag kommera att ha med mig på tis, jag har shoppat på IKEA och.....ja du förstår nog
//Camilla

RSS 2.0