Mammas fel

Jag har insett en sak.Det är mammas "fel" att ögonen på killarna är viktigast. Anledningen till det är att jag har blivit uppfostrad hela livet med att du ska kolla personen du pratar med i ögonen, vilket innebär att det första jag verkligen ser på en kille är ögonen. Säger de mig ingenting så finns där ingenting heller.

Däremot är det inte mammas fel att jag aldrig har varit kär eller haft en riktig pojkvän. Det har gått så långt att jag har börjat fundera på om jag måste ändra min personlighet för att få någon. Inser dock ganska snabbt att jag kommer leva i en lögn om jag tar bort min personlighet och hur tråkigt mina vänner skulle ha, jag är ju trots allt ganska rolig när dde upptäcker mina knasiga saker jag får för mig. Men ändå, det ligger där och gruvar.....

Nä nu har jag fått nog med självömkan för denna vecka.
Väntar på fina Minis, vi ska ha teckenfika. Mysigt värre!

se u later!
//Camilla

Krupp

Så..nu är det gjort. Jag har flyttat till en egen lägenhet. Nu är det bara ett litet problem. Vi bara slängde in sakerna i lägenheten för att sedan snabbt åka ner till Hudik. Detta innebär att jag vet att alla mina saker i min nya lägenhet ligger huller om buller. Jag håller på att få krupp!!!!!!! Jag vill vara där nu och fixa iordning, när allt hade varit klart hade jag lätt kunnat vara i Hudik och tyckt att det varit ganska skönt, men nu när allt  är i oordning är det som om jag har myror i brallan, jag kan inte slappna av för en sekund. Jag vill åka upp så fort som möjligt till Ume, samtidigt som jag vill vara här i Hudik och umgås lite med pappa. Pappa vill att jag ska åka på tors helst fredag. Jag vill åka helst ons senast tors, vilket antagligen innebär att vi får kompromissa och det blir på tors. Men vad ska jag göra i en stad jag inte tycker om? Pappa jobbar, Mina måste få umgås med sin familj + hon åker på ons... ja, nej, jag får krupp som sagt.

Senare!
//Camilla

det är dags

Nu känns det verkligen som att jag flyger ur boet, på riktigt. Jag sitter i en säng som inte längre är min och väntar på att pappa och Bitte ska komma och hjälpa mig flytta. Jag ska flytta från ett internat som jag har börjat, jag vill inte säga hata men inte så svagt som ogilla så något där emellan. Jag ska flytta till stan, in till Umeå. Till en "egen" lägenhet. Det känns fantastiskt. Fast, den nya lägenheten blir ju inte riktigt min då jag hyr den möblerad, fast den är ju min i ett och ett halvt år så.. ja, ni förstår nog min tankegång. Tråkigt nog så visar Strömbäck upp sin bästa sida, med strålande solsken, fåglar som kvittrar och snö som blänker. Det är så man får en vårkänsla.

Nä nu ska jag ägna mig åt mer väntande. Fast jag måste ju bara kommentera melodifestivalen igår, heja Agnes!!! inte för att jag hejar på en egentligen jag gör det bara för att Mina är såååå emot henne. Någon måste ju hålla på den stackars flickan. Så när Agnes gick vidare till final berättade Mina att hon ska göra en egen melodifestival... jag håller tummarna för henne. Jag skulle lätt kolla på den för då kommer roliga saker hända. Jag skulle kunna tänka mig att Kristoffer Appelqvist gör ett besök eller två =)

Welliwell...
Adjöss från Strömbäck internat!

RSS 2.0