Bra,nu

Mår bra nu. Snacka om en gigantisk(!!) depression. Blev bättre på onsdagen, domnad på torsdagen och bra på fredagen. Är inte mitt gamla vanliga än men jag tror att det kommer så småning om =)

Har inte så mkt att rapportera om men om ni inte har läst Twilight serien så måste ni göra det. Jag tror fan jag är lite smått kär. Dock bara i kärleken mellan Bella och Edward, ojoojoj! Jag få faktiskt fjärilar när jag tänker på böckerna och bara längtar efter att få komma hem från jobben så att jag kan läsa dem. Har de på första på svenska och alla 4 på engelska, läser bok nr 4 nu. Fy(!) vad bra den är! Jag kämpar verkligen för att inte läsa den nu för om jag läser ut den, vad ska jag göra då? Läsa böckerna en tredje gång? Då blir det ju 3:e på 3 veckor, kanske inte den bästa idén men som sagt är ju lite kär och otroligt frälst och beroende av böckerna. Mumma!

welliwell
Om nu inte har hör på vamipre weeend så gör det.  De är ganska najs att lyssna på. Lätta liksom.

Ha det najs!
//Camilla

Stark?

Pratade med mamma för några dagar sedan. Bröt ihop. Är inte van vid att mina känslor ligger på ytan och att jag är överkänslig. Allt hon sa var, "kom hem". Allt jag ville säga var "jag kommer". Men jag måste jobba och jag tänker fortsätta jobba. Bitte sa att du ska jobba på båda jobben så länge du mår bra psykiskt.... Iallefall, det där med att komma hem. Jag ska förhoppningsvis åka hem sista veckan innan skolan börjar. Men om jag inte mår bättre då? Tänk om jag inte är psykiskt bättre? Tanken skrämmer mig för jag vet att om jag åker hem nu kommer det att krossa mig att åka ifrån min familj. Jag kommer aldrig sluta gråta. Så mkt om jag grät på tåget (och innan tåget för den delen) när jag hade sagt hej då till Frida. Nu är det hela familjen + min stad + mina vänner + min Isa. Hur ska jag klara av att säga hej då till er? Det är svårt att göra det när jag är mig själv så hur ska jag klara det? Kommer jag att må bättre av att åka hem? Kommer jag må sämre av att åka hem? Kommer det bli förkrossande att åka tillbaka till Umeå där min andra familj väntar?

Mår fysiskt bra, men psykiskt så kommer det att vara en kamp denna veckan. Har aldrig kännt mig så här förr. Kommer jag att kunna ta mig ur det? Det måste jag. Är för envis för att stanna kvar i något jag inte tycker om, hoppas jag.

Ska åka till jobbet nu

god natt
//Camilla

Till men också nej

Min själ skriker, till!
Till! Till! Till!
Min hjärna skriker nej!
Lyssna på min hjärna!

Fel

Något är fel, på mig. Jag vill inte gå up ur sängen, vill inte ta tag i verkligheten, vill inte äta (känns som om jag ska spy då) vill vara kvar i twilight-böckerna, gråten är alltid nära. Något är fel och jag vet inte vad jag ska göra. Måste göra mig iordning til jobbet, fast jag helst av allt skulle vilja ligga i sängen och lyssna på regnet samt läsa bok nr 4 i twilight-serien (böckerna är faktiskt beroendeframallande).

Något är fel,jag är fel.

//Camilla

Hat

Jag har spenderat dagen med världens bästa Frida. Tråkigt nog njöt jag inte tillräckligt mycket då jag bävade så ofantligt för att ta farväl av henne. Jag saknar min familj så otroligt mycket. Pappa räknas inte då jag aldrig har kännt den saknaden efter honom. Jag vill hem till Halmstad! Jag vill inte var här i helvetshålan. Jag vill hem och känna doften av mamma, mysa med mina vovvar, skämta och skratta med min älskade Lovisa, vara 300 kr tur och retur från Frida, var nära min släkt och mina vänner, ligga på stranden och skvallra,bada,skratta osv. Jag hatar att vara här! Jag hatar att jag blev så deppad av att se min kropp idag att jag inte kunde vara den muntra Camilla som jag är när jag var med Frida. Jag hatar att jag inte har tid att kunna träffa Mina eller tillräckligt med tid för att Isa ska kunna komma hit. Jag hatar att det är en månad kvar till skolan. Jag hatar att jag inte kommer kunna någonting när vi börjar skolan. Jag hatar mig. Jag hatar allt och jag hatar Hudiksvall!

Jag är trött, har sovit alldeles för lite hela veckan. Alla känslor kommer upp på en och samma gång och det är här på bloggen som jag ventilerar mig.

Jag hatar
//Camilla


Tom

Sitter på jobbet och tittar ut genom fönstret. Solen skiner, himlen är blå. Varenda liten cell i kroppen skrek att jag skulle gå ut och njuta. Men duktig som jag är så fick det vänta tills rasten kom. Fy, vad skönt det var att sitta i solen och filosofera. Brukar inte ta mig på för strort allvar eller anse mig vara en stor tänkare men ibland lyckas jag och då kan jag till och med förvåna mig själv.  =)

H* veckan har börjat och det känns redan. Det är första veckan då jag jobbar på två jobb. I växeln på kommunen på vardagarna samt på ett gatukök 4 nätter i veckan varav 2 nätter är tis och ons. Kommer att behöva sova rejält mkt på sön. Däremot så lyses hela veckan upp med att jag ska till vår huvudstad och träffa Fian. Vi ska kolla på Harry Potter på fredagskvällen och under lördagen ska vi shoppa!!! Najs värre. Har inte köpt ngt väsentligt till mig själv på 6 veckor så det ska bli otroligt härligt att köpa lite nya kläder och dylikt. Förresten, vet ni om man köper biobiljetter på internet, går man bara fram till disken på bion och säger sitt namn eller något liknande sen eller hur gör man? Har blivit helt tom i huvudet när det inte gäller jobb.

Nu har Fian och jag också bestämt att vi ska åka till London helst i höst. Woho! Längtar!!!!

Ska väl gå och lägga mig snart...har inte gått och lagt mig vid en rimlig tid på över en månad.
Sov gott!
//Camila

Supersingel-allan

Natten till idag jobbade jag på gatuköket. Det kom ett gäng ungdomar som höll på och frågade ut mig om var jag kom från osv. btw Halmstad har aldrig och kommer aldrig att ligga i Skåne. Och vi tillhör inte Danmark heller! (liten parantes bara) Iallefall så stod det en tjej och kille och hånglade precis vid min lucka, så varje gång jag kollade ut så såg jag dem stå där och..ja ni vet. Det fick mig att börja tänka, jag är supersingeln-allan. Jag har inte alltid problem med att vara singel. Bara när jag är otroligt myssugen (alltså att ligga eller sova i någons famn) eller att bara ha någon där som man prata med på kvällarna osv. Vilket iof. är ganska ofta men ibland så händer det att jag är ganska tillfreds med att vara singel.

På fredag nästa vecka bär det iväg till huvudstaden för att träffa Frida och kolla på mr Potter samt shoppa vilket ska bli underbart roligt. Längtar som en tok.

Vaknade kl.15 idag, fast jag somnade kl. 08. Så jag förlåter mig själv.

Btw, min målvikt börjar närma sig. Har även numera råd med bugglektioner. Nu är det i princip bara sången att ta tag i och det får vänta till augusti.

Har det bäst
//Camilla

<3

Idag hände något fantastiskt! Efter att ha jobbat natt sedan dag i växeln för att sedan jobba natt  och sedan behöva gå upp 13:40 så var jag helt enkelt trött och eländig. På köksbordet så låg det ett brev det var väldigt färgglatt då det var olika färger av tejp över hela brevet. Adressen var till mig. Det såg först ut som om ett barn hade skrivit till mig så jag tänkte  " aha! Det måste vara Alle och Loppan" men när jag vände på brevet för att kolla avsändaren så stog det ungefär "try to open it" (fast på ett roligare sätt" och på avsändare stod det Isefisen.

Mitt hjärta tog ett glädjeskutt. Jag försökte öppna det och efter ett tag så öppnades brevet och i låg ett underbart kort från min bästaste Isa och ett litet hjärta. Jag blev så lycklig så lycklig medans jag nästan började gråta både av lycka men också av sorg och saknad.

Detta kort står nu inne på mitt rum så att jag kan se det när jag kommer hem från nattskiftet och värma mitt hjärta lite.Eller mycket borde man kanske säga.

Annars så har dagen varit ok. Var hos massören där han knäckte min rygg något ofantligt. Men skönt var det. Jobbet sög aprumpa och nu ligger jag i sängen efter en sval dusch och oroar mig för om jag har gjort allt rätt innan jag stängde osv. Men jag ska nog låta värmen i hjärtat få ta över nu.

Go' natt!!
//Camilla

RSS 2.0