Helgen

Helgen har spenderats i gröna Hudisvall. Igår hade Bitte 60-års fest vilket var en stor succé. Maten var god, sällskapet var bättre. Synd bara att man ska vara så trött. Tröttheten gjorde att jag gick och la mig strax efter tolv vilket var lite tråkigt men vad ska man göra?

I allefall har jag kommit fram till att det var andra helgen i rad som jag har druckit och även nästa helg kommer bjuda på alkohol och förhoppningsvis sol. Inget speciellt i sig men ändå en tanke. Undrar hur min lever kommer må efter maj-månad?

Snart kommer Mina och Christoffer och hämtar mig då det är dags att åka tillbaka till lilla inte så gröna (även om det tar sig mer och mer)  Ume. Väntar bara på att criminal minds ska bli klar så att jag kan göra mig iordning.

See ya later aligater!
//Camilla


PS. vet att det är festavat och det är det som är själva poängen DS.

stäng av

Har precis avslutat en lektion där vi övat lokalisation. Det är en bra övning då man upptäcker hur svårt man gör för sig själv. Det är så fantastiskt enkelt men jag gör det krångligt.

Har i några dagar nu inte kännt mig som mig själv, har kännt mig nedstämd, oroligt. Det känns som om gråten bara väntar på att få komma ut. Men jag ska inte gråta, jag vill inte gråta vilket innebär jag gråter inte. Jag är inte en sådan person som gråter bara för gråtandets skull.

En saknad jag har som är så ofantligt stor börjar ta över mig, en sorg som gör att en annan saknad blir ännu större. En besvikelse och irritation som växer dag för dag. Jag blir superarg och irriterad över små saker och de blir bara större dag för dag.

Är jag mig själv eller är jag någon som tar över då jag inte vill längre?

Skönt med helg iallefall, ska grilla med brudarna och se "schlager-em". Najs!

Adjöss med er tills nästa gång!
//Camilla

RSS 2.0