Se

Medan jag gick till körskolan idag flög en tanke förbi mig, jag grabbade snabbt tag i den och nu tänkte jag utveckla den.

Har du tänkt på hur många människor du ser varje dag, men ändå inte ser?
Ett exempel; Mina och Cristoffer gick på samma gymnasium i 3 år utan att se varandra. Det var först efter studenten som de upptäckte varandra och blev förälskade.

Tänk att du kan ha sett den du kommer att bli tillsammans med inom en snar framtid utan att du har sett honom. Tänk om jag har sett min blivande man, pappa till mina barn, min själsfrände osv? En läskig men också lite spännande tanke om du frågar mig.

Jag kanske ha sett den personen som kommer att såra mig något oerhört eller den som kommer att bli min första riktiga kärlek. Visst jag har varit kär, men ändå inte. Jag tror inte att jag har varit kär kär utan bara kär i känslan av att vara kär/förtjust.

Just nu är jag heller inte kär, bara förtjust vilket är stadiet innan du blir kär. Det är också det stadiet där du inte blir sårad på samma sätt som när du är kär eller ledsen om dina känslor inte är besvarade.




Min stora kärlek

Stadt

Lördags:

Sötaste Mina blev en "tant"(enligt henne) dvs. 20 år. Det firades med tacos hemma hos henne med släkten hennes, som är urgulliga och mysiga om du frågar mig. Efter att släkten åkt blev det alkohol, snack, spel och "tack gode gud". När vi kände oss redo och insåg att vi kunde gå in gratis på stadt innan halv elva så drog vi dit. Där vi söp till det, dansade, blev asförbannade på en tjej som tydligen var lika gammal som jag men såg ut att vara 30. Vi stod framför scen och lyssnade på något band jag inte minns var de heter men de har gjort karatefylla och så var mowgly där, han från melodifestivalen med Frida. Jaja hon skulle iallefall promt stå jämte Mina eller mig vilket vi inte ville, det var trångt nog så vi (Mina) tog till armbågarna. Efter att kondomerna hade kastats ut blev vi så arga och less så vi gick. Allt som allt en lyckad kväll.. eller ja, råkade typ stå i vägen när en kille skulle slå ner en annan kille så han träffade mig py men men det var inte så farligt och det var bara ett slag samt så blev han utslängd.



Nu:
I morgon kommer Isefisen, WOHO!!!
Ska bli grymish najsish att träffa henne. Saknar henne som en galning.

Nä nu ska jag fortsätta lyssna och sjunga på jullåtar

"Å" det gött!!
//Camilla

Hipp Hipp Hurra

Well Well...så vart man 19 år.

Födelsedagen har varit mysig blandat med tårta,presenter,köra bil, få underbara sms och telefonsamtal  och pirates of the caribbean.

Tänk att man kan vara så tom i huvudet. Jag har verkligen inget roligt att skriva, skyller på tsp.

Pappa skrattar åt mig för när jag pratar så kan det komma upp något tecken här och var. När jag pratade i telefon och pappa tjatade tecknade jag bara ja ja för att det var så mkt smidigare än att säga det =)

Snart blir det kalopps och kankse lite mer tårta. Smaskens!

Ha de gött alla glada =D

RSS 2.0