Nu är det jul igen =)

Woho, snart är det jul!!!!!!!!! Jag ÄLSKAR julen!! Är lite besatt om man säger så. Det är nästan förbjudet för mig att gå in i affärer när det börjar närma sig jul för det kliar otroligt i mina fingrar och så kommer jag ut med massa pynt. Jag har faktiskt varit ganska duktig. MEN på fredag har jag tillåtit mig själv att få gå lös på Åhlens jupynt. Vet i princip redan vad jag vill köpa =) På söndagmorgon kommer jag hem trött, men efter att ha sovit ett tag så åker I Juletid på och sedan går jag lös på mitt rum. Ska pynta min gran, sätta upp kulan i fönstret, julstaken ska också upp och ja allt annat. Åhhh vad jag längtar =D


Yey!

Vi har pratat ut nu. Vi har pratat om allt. Jag berättade om mina känslor för honom, hur de förändras. Att jag inte var kär i honom men han var den första som jag någonsin har känt något för. Han var smickrade men samtidigt ledsen för att jag känt så. Jag sa till honom, att det behöver han inte alls vara. Jag är jätteglad över det för jag har känt något, och vet nu att även jag kan. Jag kan också känna något för någon annan. Vi pratade också om hans känslor, vilket inte var mkt att tala om men ändå, skönt att veta. Sedan började vi utveckla vår vänskap mer och mer. Är så glad för det. Jag håller på att bara känna vän-känslorna vilket är skönt. Det andra är inte borta än men det ska det.

Jag frågade också vad som avslöjade mig. Tydligen var det mina ögon och mitt kroppsspråk, ja för det kan man ju göra ngt åt! Tycker dock att han har en för stark intuition för sitt eget bästa, han kände av alldeles för mkt.

Nä nu ska jag gå och leva på mitt höga rus som jag fick när jag satt med på en tolkning idag. Jag insåg nämligen att om mindre än ett år (även om det bara är i skolan) kommer jag att leva min dröm. Fatta vilket rus man får då. Längtar som en tok. Jag kommer aldrig ta av mig tolkelev brickan! Eller jo, när jag kan byta ut den mot TOLK-brickan.

So long sweeties!!

Tolkelev

Hej hopp i lingonskogen!

Jag vill bara tala om att jag äääääääälskar att bära min tolkelevsbricka. Det känns verkligen att man är påväg och börja närma sig målet nu.


Visst är jag fin?

Måste pga vissa händelser tillägga ett TIHI!

Ska fortsätta vara så himla glad över min praktik. I löööööööve it!

Ajöss!

Adjö Ume!!

Om en halvtimme beger jag mig mot flygplatsen. Det är dags att bege sig ut på praktik. Min praktik är i Karlstad, en stad jag aldrig varit i förrut. Jag måste faktiskt erkänna att jag är lite nervös, det bubblar lite i magen. Men det ska bli otroligt spännande att få se hur mitt framtida yrke verkligen är. Nu praktiserar jag på en oerhört lite tolkcentral men jag tror ändå att det kommer vara otrloligt lärorikt.

Nä, nu måste jag nog ta tag i mig själv och göra mig i ordning och packa det absolut sista.

So long, farwell, auf wiedersehen, goodbye!

Självplågare och andra viktiga saker att ta upp =P

He he, jag är nog en sådan person som gillar att plåga mig själv. Idag sökte jag efter honom fler än en gång. När jag åt frukost gick han förbi, jag följde honom med blicken. På 10-fikat satte jag mig så att jag kunde plåga mig lite till vilket jag gjorde ganska mycket även om jag var ganska duktig i början, men sedan när alla hade satt sig...inte riktigt lika duktig. Jag var även tvungen att prata med honom en sista gång innan det var dags.

Jag får träffa honom en sista gång innan det blir ett nytt år. Detta glädjer mig lite för mycket.

Se! Jag plågar mig själv!! Vi har kommit överrens om att bara vara vänner men jag kan ändå inte sluta att tänka på honom på ett sätt som...ja ni förstår nog. Jag tror att jag fortfarande är lite hög från i onsdags. Men jag ska inte tänka på det här, det hade jag ju bestämt. Jag ska jobba med att komma över honom. Men hur kommer man över någon när man inte känner negativa känslor? Jag tror att jag måste hamna riktigt lågt och känna allt det där för att sedan kunna gå vidare.

Jag tror att jag kan ha missat berätta att jag äntligen fått en lägenhet!!!! Det är en tvåa på 42,6 kvadratmeter som ligger på ett riktigt bra område inne i Ume. Det är lätt att gå till stan, tar ca 20 min och det är mycket mer nära mina vänner inne i stan. Jag är sååååå glad för den. Får inte flytta in i den förrän 1 februari men ändå. Den är snart min, bara min!!
Här är länken till planritningen om det är någon som är intresserad:

http://kundzon.bostaden.umea.se/objects/ShowBlueprint.aspx?objnum=2805205010203

Nehe, ska väl snart sätta igång en påse popcorn och se på en film, kan det vara twilight som åker på??
I don't know men det finns en stor risk (chans om du frågar mig) att det blir den =)

<3

Jag har nog missat berätta en sak...





JAG HAR VÄLDENS BÄSTA KOMPIS!!!!!!!!!!!




All kärlek till dig min älskade vän! Kunde haft en bättre människa med mig till London och kunde inte haft en bättre människa till vän än du! <3




LONDON BABY!!

It was SOOOOOOOOOOOO freaking awesome!!!!!!!!!!!!!!!! I LÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖVE London!!!

Av någon anledning orkar jag inte skriva mer om min nya förälskelse i staden och vad som hände där. Men jag älskade att vara där med världens bästa Isa.

We Will Rock You...OH MY FREAKING GOD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I'm in löööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööve x 40 i denna musikal. Den är nästan på delad första plats med RENT och de som känner mig riktigt ordentligt vet hur stort det är.

Jag har redan bestämt att jag måste dit igen, gärna på påsklovet. ;)

Inombords pågår det något spännande...jag kan inte känna mina negativa känslor. Det är såå jävla skönt. Jag tar inte åt mig när folk är sura på mig utan fortsätter vara lycklig. Jag har pratat med en god vän idag som berättade lite hemska saker, jag ville gråta för hennes skull men samtidigt kunde jag inte riktigt känna något. Weird? I KNOW!!!! Jag känner i princip bara glädje. Visst om det kommer en film som jag hatar i DSB:n så kan jag utropa neeeeeej och vara "sur" men det är så löjligt ytligt att jag börjat göra det med glimten i ögat. Jag kan inte blir sur, arg, ledsen...ingenting! Tror ni att det är en försvarsmekanism? Att inte känna det jag egentligen känner? Det vore ju otroligt tråkigt om jag började känna massa negativa saker nu när det äntligen blivit som vanligt mellan oss med en liten krydda av elekrisitet.

Ive fallen in love
Ive fallen in love for the first time
And this time I know it's for real
Ive fallen in love yeah
God knows God knows Ive fallen in love

Buddy you're a boy make a big noise
Playin' in the street gonna be a big man some day
You got mud on yo' face
You big disgrace
Kickin' your can all over the place
Singin'

All we hear is Radio ga ga
Radio goo goo
Radio ga ga
All we hear is Radio ga ga
Radio blah blah
Radio what's new?
Radio, someone still loves you!

Can anybody find me somebody to love?
Each morning I get up I die a little
Can barely stand on my feet
Take a look in the mirror and cry
Lord what you're doing to me
I have spent all my years in believing you
But I just can't get no relief, Lord!
Somebody, somebody
Can anybody find me somebody to love?

But it's been no bed of roses
No pleasure cruise
I consider it a challenge before the whole human race
And I ain't gonna lose

Scaramouch, Scaramouch, will you do the Fandango
Thunderbolt and lightning, very, very frightening me
(Galileo) Galileo (Galileo) Galileo, Galileo Figaro
Magnifico-o-o-o-o

One by one

Only the Good die young
They're only flying too close to the sun
And life goes on -
Without you...

Easy come, easy go, will you let me go?



RSS 2.0