2010

Det är väl nu det är meningen att man ska se tillbaka på det gågna året och minnas tillbaka på de stunder som påverkat mig lite extra. Det är mycket som har hänt, men mest är det småsaker som successivt har påverkat mig till att bli den människa jag är idag. Jag är glad för allt, även om en del har smärtat mig otroligt djupt så är jag ändå glad över att jag har överlevt det.

Några saker som har hänt under året (vi börjar väl från början):

  • Min älskade Zirroco avlivades den 26 februari
  • Intagningsprov till trean
  • Komma in i trean
  • Äta rullpizza för första gången
  • Mathias
  • Bli slagen av en annan preson på riktigt för första gången
  • Eclipse i Stockholm
  • Börja trean
  • Tolklänganfesten
  • Skrev på förstahandskontraktet på min lägenhet
  • LONDON med världens bästa LOVISA!!!!!!!!!!
  • Praktik i Karlstad med ALLT vad det innebar
  • Bli endast tre i klassen (de tre musketörerna?)
Detta är bara ett litet urval av några händelser. Det tre största händelserna är Zirocco, komma in i trean samt London men Fisen.

Tack för detta året!

Vi höres av nästa år!!!
//Camilla



Nattliga tankar

Kan inte sova. Är helt uppspelt över något. Kan inte riktigt sätta fingret på vad det är dock. Eller, kan kan jag väl fast jag vägrar erkänna det för mig själv. Jag vill inte att en person ska bestitta en sådan makt över mig så därför ignorerar jag det. Låter inte det bra?

Det är som en tryckande känsla över hjärtat men på ett bra sätt, alltså ett dåligt sätt. Fast vem har bestämt att det är dåligt egentligen? Det är inte dåligt att jag känner det jag känner. Jag älskar att känna så här (fast inte när jag ska sova och inte kan pga det) och det är inget jag ursäktar mig över. Det jag däremot ursäktar mig över är att jag känner så här över en upptagen person. Fast ursäktar kanske inte är ett särskilt bra ord. Jag är ju inte ledsen för det, eller jo på sätt och vis. Jag får ju inte det besvarat och det är inte jättepositivt. Jag ska försöka rikta denna känsla mot någon som har samma känsla för mig (lättare sagt än gjort) eller helt enkelt försöka rikta den till något produktivt. Jag skulle behöva denna energin till min utbildning. Måste få till mitt teckenspråk nu. Måste också förbättra min svenska. No more books in english! Från och med nu måste jag satsa på att läsa böcker på svenska så att mitt ordförråd bli mycket bättre och jag ska satsa på att se på program som är bra tolk-mässigt ex. uppdrag granskning. Jag ska också bli duktigt på att se på nyhetstecken och andra teckenspråkliga program. Allt för att utveckla mina två viktigaste språk. Om jag lägger all energi på det och på min flyttning och vänner. Bör inte denna känsla kunna sina och tillslut försvinna??

Jo! Klart den gör det!!

Äh, vem försöker jag lura. Det kommer säkert inte hända men jag kan iallefall försöka. Det skadar inte att försöka + det är mycket roligare att vara positiv än negativ så därför är jag positiv och påstår att det här kommer att fungera!

Det var allt för mig denna natt.
God natt!
Sov gött!
Dröm om alla roliga människor du mött!
//Camilla

GOD JUL!!

GOTT NYTT JUL!!!

Hoppas ni får en toppenjul!!!!!!

SNÖ

Fy faen vad det har snöat!!! Det kom säkert 4 dm igår och nu är snön nästan till min sovrumsfönster.

Tror ni mig inte??
Kolla här:



Som sagt, otroligt mycket snö!! Och för att kompensera för all snö som föll igår så bestämde sig vädret för att det ska vara svinkallt idag. Tack!!

//Camilla

Oh for truck's sake!!

Truck, truck, truck, truck, truck!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Det här är såååååååååååååååååååååååååå inte bra!! Det var ju meningen att jag skulle sluta tänka på honom. Kan nu meddela att jag misslyckats totalt. Det går ganska bra i omgångar men det hjälper inte(!) när man drömmer en sensuell (inte sexuell) och kärleksfull dröm om honom. Då går tankarna om  vart annat och jag lyckas inte få stopp på dem. "Varför svarar han inte på mejlet? För att du inte skrev någon fråga din idiot! Tänk om det hade...NEj! Hans famn är så...NEJ!!! Hans ögon..SLUUUUUUUTAAAAA!!!!!!!" 

TRUCK X 40!! Jag vill ju inte tänka på honom. Jag vill inte ha dessa känslor för honom. Och vad dessa känslor är har jag ingen aning om men jag vill inte ha dem. Jag vill endast ha vänkänslor för honom och jag vill ha det nu!!!!!!!!

Jag måste verkligen hitta någon annan när jag kommer tillbaka till Umeå...I really do. Fast jag vill ju fortfarande ha honom som vän, och jag skulle behöva få lite hjälp av honom när jag flyttar för min tv väger tydligen ton och jag känner inga andra utom folket i skolan. Så och vi hyr honom och Emil...TRUCK! Emil....gaaahhh! Jag mår så dåligt för hans skull. Dubbletruck!

Nä nu ska jag vara lite duktig och knapra mat så jag inte ljuger när pappa och Bitte frågar ut mig om jag har ätit idag eller inte. Precis som man gör mot småbarn. Tack för kaffet! Jag är trucking 21 år jag behöver inte bli övervakad!!!!!!!!!!

Andas...andas...

Så,
Adjöss
//Camilla

Gr-8!!!!

Gaaah!!! Jag är sååååå inte pepp på det här!!!!!

Bitte har några av hennes elever över på julfika och sedan ska de göra mat tillsammans. Detta innebär att jag måste vara social vilket jag absolut inte är sugen på. Jag skulle helst av allt vilja lägga mig i sängen och läsa Eclipse men då får jag så dåligt samvete så det kan jag omöjligt göra. Beger mig kanske till stan istället, för av någon anledning behöver man inte vara särskilt social där utan du kan gå runt med musik i öronen och det är sällan någon stör en. Men då kommer vi till kruxet, jag har inga vinterskor. Något som behövs till tusen här då det seriöst aldrig slutar snöa. Tror dock att jag inte kommer stå ut så mycket längre så det blir nog att bita i det sura äpplet och använda mina vanliga skor. =/

Har några nya uttryck som jag har och ska börja säga, "Hoppsan!" och "it's gonna be LEDGEN,wait for it,DARY!!!"

Är de inte awesome?? =D

Jullov

Nu har det gått och blivit jullov. Något som man längtar efter hela terminen men när det väl kommer så är man ändå förvånad över att det gick så snabbt. Började vi inte skolan för en månad sedan? Är lite ambivalent till detta jullov. Känner verkligen inget sug att åka till pappa. Antagligen beror det på att jag under 2,5 års tid har som längst varit hemma hos mamma 5 dagar i sträck. Pappa har jag tillbringat hela sommarlov...

Har jag tur får jag iallefall träffa Mirjis vilket är ett stort plus. Men jag skulle så oerhört gärna vara hos mamma nu. Gosa med mina älskade vovvar. Prata med mamsen öga mot öga, träffa Frida och Steffen, kompisarna. Ja, träffa alla. Men nu blir det inte så för att jag måste prioritera min lägenhet som kostar mig nästan för mkt.

Kom på att jag betalar 2 hyror i januari. Freaking awesome! För det har jag ju råd med. NOT!!! Har jag tur kanske jag kan fjäska för pappa.

Nä nu är det dags att åka till min käre far i en knökad bil full med estetare. This will be fun!?

//Camilla

Och så var vi bara tre...

=/

No (wo)man no cry

Nu har vi inte pratat ordentligt på ett tag. Jag saknar våra samtal om det som behövs ta upp samt om allt annat. Jag hade gärna velat testa mina känslor idag men du höll dig så fint undan från mig så jag fick aldrig chansen. Nu kommer det bara att bli ett enda stort frågetecken tills vi faktiskt träffas och reder ut det face 2 face.


Love the way you lie

On the first page of our story
The future seemed so bright
Then this thing turned out so evil
I don't know why I'm still surprised
Even angels have their wicked schemes
And you take that to new extremes
But you'll always be my hero
Even though you've lost your mind

Just gonna stand there and watch me burn

But that's all right because I like the way it hurts
Just gonna stand there and hear me cry
But that's all right because I love the way you lie
I love the way you lie
Ohhh, I love the way you lie

Now there's gravel in our voices
Glass is shattered from the fight
In this tug of war, you'll always win
Even when I'm right
'Cause you feed me fables from your hand
With violent words and empty threats
And it's sick that all these battles
Are what keeps me satisfied

Just gonna stand there and watch me burn

But that's all right because I like the way it hurts
Just gonna stand there and hear me cry
But that's all right because I love the way you lie
I love the way you lie
Ohhh, I love the way you lie

So maybe I'm a masochist
I try to run but I don't wanna ever leave
Til the walls are goin' up
In smoke with all our memories

Just gonna stand there and watch me burn

But that's all right because I like the way it hurts
Just gonna stand there and hear me cry
But that's all right because I love the way you lie
I love the way you lie
Ohhh, I love the way you lie

Love the way you lie



..I..

Kan inte påstå att detta var en av de bättre dagarna. Ingen Eclipse, för jävla posten har ändrat tiden på när de kör ut. Och efter jul kommer vi att bli tre...

Masocist, javisst!

Jag vet, jag är otroligt korkad. En masokist. Idiot. Pappskalle. Jag gör något som med all sannolikhet kommer skada mig, om det inte redan gör det. Men jag tycker om det jag gör. Ska jag sluta med något som gör mig glad bara för att det kommer skada mig i slutändan? Vem vet, det kanske inte alls kommer skada mig. Påverka mig, javisst men är den dåligt då? Jag vet hur läget är, jag vet att vi inte kan, även om linjerna blir lite suddiga ibland. Vi är det vi är och det kommer aldrig bli något mer. Detta är jag fullt medveten om. En idiots hopp överger en aldrig. Fast jag vet inte ens om det är något jag hoppas på. Just nu är allt jag hoppas på att vi får kontakt igen. Jag har varit duktig hela lördagen och jag planerar att vara duktigt hela söndagen också. Om jag lyckas? Skulle inte tro det, men det är alltid bra att ha ett mål =)

Jag kom på en sak igår. Jag var aldrig kär. Men jag fick bekräftelse och den känslan var så ljuvlig att jag tog fasta på den och höll den kvar för kung och fosterland. Fast jag ville ju inte göra det lätt för mig att kunna identifiera detta så då la jag över det på en person. Nämligen personen som gav mig bekräftelse, och som jag är svag för. Vilket gjorde mig lite lätt förvirrad och trodde att det var han jag kände/känner något för. Men jag tror faktiskt att det är känslan i sig som jag är glad i och inte personen, även om jag alltid kommer ha en viss svaghet för honom. Nu ska jag bara få mitt hjärta att fatta detta också. Inte det lättaste, men jag jobbar på det =)

I början av november fick jag en väckarklocka, den ringde högt och ljudligt. Jag hörde den klart och tydligt. Och jag jobbar på det. Jag har till och med fått en tår att trilla ner för min kind. Jag börjar känna mer och mer. Något jag är riktigt glad över. =)

Cherio!!
//Camilla

RSS 2.0