Praktiken!

Min praktik som pågått i 2 veckor är nu slut. Jag har haft en underbar tid på IrisHadar, även om den har varit ansträngande och ibland lite missvisande. Månniskorna på IrisHadar är kanon! Jag kände mig välkommen direkt, det var bara en som jag hade lite problem med men annars så var det fantastiskt.

Idag ska jag till lilla Halmstad och vara fylletaxi åt Frida och Steffen. Mirja och jag ska umgås vilket är mys värre men jag satsar på att supa henne lite full också så att jag kan få se hur hon är =D

Kommer sakna folket på Hadar...spec Hajer och Nico. Mina favoriter ever!


So long...
//Camilla

Aj!

Har precis kommit hem från ett pass bestående av body pump. Gissa om jag kommer att ha ont i morgon!! Tror inte det var det smartaste att köra lite hådare med armarna då jag ska teckna hela dagen imorgon + att mina lår är redan halvt döda och Fian och mr S bor på ett antal våningar upp och det finns ingen hiss!! Jag är så gott som död!

Funderar på om jag kommer kunna sova imorgon, är ju första dagen på praktiken. Hoppas att det går bra.

well well...
ska hoppa in i duschen nu för er som ville veta.
Ta ta!

Påsk

long time no see.....

Well, har påsklov nu, nice! Först åkte jag ner till min käre far för att därefter åka till Jämtland och åka skidor. Det var supernjas väder!!! På påskdagen åkte Frida och jag snowboard (yey!) och oj vad vi skrattade åt mig. Kan berätta att mitt arsle var uppe i lufte ganska mkt, inte för att jag ramlade utan för att jag ville hålla balansen så bra som möjligt. Vem visste att ha rumpan uppåt skulle hindra dig från att ramla? Inte jag iallefall.

Igår åkte vi till Birsta för att shoppa, hittade en klänning och linnen men jag köpte inte linnena utan väntar med dem tills jag kommer till Malmö.

I morgon bär det av till Köpenhamn, 9 timmars resetid (yey).

Nästa vecka börjar praktiken, blir superspännande! Är faktiskt lite nervös redan nu.
Nästa vecka ska också NC ha koncert, är dock lite ambivalent om jag ska gå eller ej.
Bestäm, ni.

Adjöss

RSS 2.0