"Det som händer på lördagen stannar på lördagen"

Något som vi tjejer håller fast i ganska hårt då det hände mycket under lördagen då vi var ute. Även om vi gärna delar med oss om roliga händelser så finns det sådant som alla inte vet och som ingen behöver få veta heller.

Det hele började med att Olov, Måns (även kallad Kassler), Petter, Mina och jag drog till Strömbäck för att knapra mat och göra oss iordning samt förfesta. Det var otroligt trevligt. Efter det då alla var lite halft om halft onyktra drog vi till Lisette då hon hade inflyttningsfest. Och jag måste bara säga att fy vad roliga vi tjejer är när vi är fulla. Jag fick värsta "honk" suget så jag började honka på alla jag kände, vilket kanske inte var så roligt för dem men roligt för mig =).

Efter Listtes party drog jag med Lisette till Petter där vi drack något yber äckligt, men kul hade vi. Eller ja, jag blev ju biten i armen (svinit hårt) och fick höra att jag var mellan 25-30 av några och av snälla Petter, som man kan lita på, 12 år. Kul!

Sedan drog vi till Corona och jag fick dra värsta lögnen för att komma in och jag lyckades (klapp på axeln). Därefter shakede vi röven av oss och mkt annat. Allt som allt det var en otroligt rolig kväll =)

Idag är jag superflummig då min kropp tycker att jag har sovit för lite, inte bra att festa två dagar i rad för en som är oskuld i sådant. Så om allt är fel stavat eller ni inte fattar något... Sorry

Ha de najs!!
//Camilla 

BTW. Jag har tydligen fått ett värre smeknamn nu....condylom elller för att de skulle vara lite snällt, Condyloma
HATA! om jag själv får bestämma så håller jag mig till clamydea. Men man får ju inte alltid bestämma, annars hade jag ju inte kallats Clamydea från första början =D

"I won't let go Jack"

I helgen var jag tillbaka till mitt älskade Halmstad! Fy vad härligt det var! Jag åkte från hösten och kom till sommarn =D.
Hundarna blev som galna när de träffade mig, vilket jag kanske innerst inne också blev men ändå. Överlycklig blev jag över att se min mamma <3 och Zirocco stå inne på flygplatsen och väntade där på mig.

På fredagen firade jag Isa med opera och alkhol, det blev en mkt lyckad kväll!

Lördagen bestod av släktträff och kulturnatt. Rickard och jag träffades på stan och när vi kramades sa Ricks, "I won't let go Jack" vilket var otroligt mysigt. Vi hittade en konsert och upptäckte vår nya idol som var otroligt rolig och musikalisk.

På lördan upptäckte jag också att min kära mor hade smittat mig med min förkylning vilket har känts ordentligt under denna veckan.

Har inte riktigt tid att skriva mer.
Hoppas allt e najs!
//Camila

RSS 2.0