skitdag

Idag har det kort och mindre gott varit en skitdag.

Det började med att jag höll på att spy när jag stod i duschen så när jag var klar med duschandet la jag handduken på golvet och la mig ner för att kunna andas utan att få spykänsla. Dagen blev inte bättre av att jag valde att inte ha någon musik i öronen när jag åkte buss till stan. Det hela resulterade i att jag började tänka alldeles för mkt och har nu lite lätt panikkänslor. Något som har suttit kvar hela dagen, och sitter fortfarande kvar. Det är egentligen en skitsak men det har förstorats upp så mkt att jag nu känner att jag inte vet vad...eller nej jag vet helt enkelt inte. Fick skäll av henne jag hyr av för att pappa hade skickat min avi försent och nu har hon fått en anmärkelse eller ngt liknande (det var en massa krångel gällande det ämnet).  Det bygges på med att jag inte kunde teckna idag + att Lisette kände sig nere när vi var i stan. Att jag tröst åt en glass var ju heller inte det bästa men jag skulle ha gjort det igen. + jag gillar inte att känna mig osäker. Att tänka, undra om det händer idag? varför gillar den personen mig? OSV. Jag gillar inte vad den där jävla svackan gjorde mot mig! Som sagt, det är en skitdag idag, kan bara önska att den blir bättre. Det finns ju fortfarande tid, men även här kommer osäkerheten in.

Jävla skitdag
//Camilla

drömmar

Igår var en supermysig dag! Lisette och Johanna kom till mig runt 15:00 (tror jag) då de ringde och knackade på dörren frenetiskt sedan bar det av till Media Markt. Vi visste inte säkert vart det låg så vi gick en gigantiskt omväg men vi hittade iallefall.

Väl där hittade Lisette en kamera hon ville ha, men idiot affären hade bara den ute i affären samt en annan vilket efter en längre tid kom fram var reserverad. Darn it! Efter många om och men hittade hon äntligen en kamera hon var nöjd med.

Sedan var det dags för mig att hitta en router vilket var ganska lätt bara det att jag inte visste vad jag skulle ha. Så jag tog något som såg rätt gick fram till en som jobbade i affären och frågade och det  visade sig att jag hade helt fel. Han visade vad jag skulle ha en därefter gick vi till filmerna. Johannas dag blev gjord då hon upptäckte att de sålde Into the wild så hon köpte den och sedan var hon lycklig resten av dagen :)

Vi tog bussen till Coop där vi mötte Sofie, vi införskaffade Ben and Jerrys glass och därefter begav vi oss till Johanna. Där blev det pizza, asgarv, tårar, mer asgarv och massage. En väääldigt lyckad kväll måste jag säga.

När jag kom hem satte jag mig på golvet och försökte installera min router samtidigt som jag pratade i tel. Han måste ju ha trott att jag är otroligt pantad för jag fattade seriöst inte ett skit. Att kl. var efter 23 hjälpte inte heller mitt redan ganska trötta huvud. Så efter en halvtimme så la jag ner det hela och koncentrerade mig på personen på andra sidan telefonlinjen. Vi hade en del trevliga konversationer och en del mindre men man kan ju inte få allt, dessutom var det jag som ledde in till dem så jag får skylla mig själv. Men jag somnade glad denna natt ändå.

Återigen hade jag en konstig dröm. Återigen var det ett kännt ansikte med i bilden. Kan jag inte få drömma en vanlig mysig dröm? Nej, den ska göra att jag vaknar. Dock inte med sorgkänsla denna gången. Denna gången hade jag inte blivit sårad men det var ändå märkligt. Hur länge ska dessa drömmar pågå??

Idag vaknade jag av att reklammannen slängde in reklamen. ELAKT! kl var runt 8.30. jag försökte mig på att installera min router igen men blev bara förbannad så jag sket i det idag också. Anteckning, måste hitta en teknisk person och dra hem den personen till mig så att jag får det till att funka. Jag var fortfarande ganska trött så jag gick och la mig i sängen och bestämde mig för att somna om. Sagt och gjort, vaknade igen 12.00!

Har äntligen fått mitt paket från pappa idag så att jag kan betala mina räkningar, har resten av mina älskade böcker + äntligen har jag mina egna bestick! woho!

Det bästa på hela dagen är dock att det har precis kommit ut en tredje trailer av New Moon. Den är så bra att jag dööööööör! Det är bara 67 dagar kvar sedan sitter jag i en biosalong och har gåshud i typ 2 timmmar. Jag kommer att gråta som ett barn när den är färdig. Sedan kommer jag gå på bio flera gånger i månade för att se den så mkt som möjligt. Patetisk? Absolut!

adjöss från den mest patetiska människa ni känner :)
//Camila

Dröm

Hade en dröm natten till idag. För vem som helst hade den kanske inte varit så speciell men av någon anledning så träffade den mig. Kommer inte att gå in på vad den handlade om (då får ni ringa mig ;P) men jag tror att jag förstår den. Jag somnade lycklig igår. Såg ni? Lycklig! Jag har inte varit lycklig sedan innan sommaren, innan det stora hålet kom. Jag tror att mitt undermedvetna inte riktigt tyckte om det eller är rädd för att jag ska hamna i hålet igen så den förberedde mig. Inte särskilt snällt av mitt undermedvetna fast ändå så uppskattar jag tanken (fy vad konstigt det där lät).

Idag blir det media markt med Lisetté och Johanna sedan bär det av till Johanna och då ska även Sofie joina oss. Vi ska beställa pizza och kolla film. MYS!

Har ni hört Losing you med Dead by April?
Den är jävulskt bra!

ha en kalasbra lördag!
//Camilla


..I..

Hade skrivit ett långt inlägg men så raderades allt så i ren protest så är detta allt ni får

Kung i baren

Ja, det är den låten som står på nu när jag börjar skriva. Vilken det blir när jag slutar talar jag om i slutet.

Igår fyllde världens bästa Isa år. Att hon var ledsen den dagen gör längtan efter henne större. Jag ville så innerligt vara hos henne. Krama henne, fota bilder på henne och mig, kolla på en disneyfilm och garva gott. Ta henne ut till stranden och vandra och prata allvar, skit, allvar och lite flum. Bjuda henne på restaurang och hitta något, vilket jag helt säkert hade gjort i verkligheten, som var roligt med vår servitör. Och vi hade garvat gott. Hade hon gråtit hade jag försökt dumma till mig och göra om sorggråten till skrattgråt. Jag är inte den bästa på att trösta men jag är ofta bra på att göra folk gladare och det är allt jag vill. Få henne att glömma smärtan för ett tag även om det bara är för en liten stund.

När du kommer till mig ska jag bjuda dig på något, om det är bio eller restaurang eller båda märker vi men ändå. Jag ska få dig att skratta mer än en gång. Jag ska introducera dig för mina vänner och för Umeå, tror inte du kommer gilla staden dock. Jag ska sova med dig och när vi är så otroligt trötta att vad som helst kan få oss att skratta så ska jag göra något dumt som får dig att skratta så mkt att du trilla av sängen (har hänt förr) eller måste springa på toa och pissa eller helt enkelt inte kan andas längre. Jag kommer självklart skratta med dig och när det är dags så kommer jag skratta åt dig för att du är du. Jag kommer att snarka, du kommer antagligen att prata i sömnen, vilket jag gärna kommer att påpeka dagen efter och berätta vad du sa. Jag kommer att göra en tårta som du ska äta även om du inte gillar den, för att du älskar mig och det är allt jag begär av dig. Det behöver inte vara en stor bit bara såpass mkt att den kanske övertalar dig till att tycka om den =D . Jag kommer antaglien bli askalas och relativt bakis, du bara skrattar åt hur jag blir och kanske hittar någon annan vän bland mitt gäng (om det blir fest vill säga). Vi kommer på morgonen att kolla på en disney film och skratta åt någon kommentar som är klockren. Vi kommer att referera till den hela helgen. Det kan hända att vi spelar finns i sjön när vi inte kommer på vad vi ska göra och då kommer vi att minnas den gamla goda tiden. Jag kommer att ha gett mig den på att du ska glömma allt skit hemma och bara njuta av vistelsen hos mig och jag kommer att lyckas, förrutom de gånger då jag vill att du ska berätta för mig vad det är som pågår där hemma, om det har blivit bättre,värre men sedan kommer jag göra allt för att du ska glömma det igen. Jag kommer att gråta när du försvinner från mig, vare sig om du ser det eller ej. Jag kommer att sakna dig som en tok och åter igen tycka att det är jobbigt att veta att du inte mår bra när du är hemma och åter igen önska att jag var hos dig.

En sak är säker, när du är hos mig så kommer du och jag må bättre även om det bara är för stunden. Och vi kommer att skratta, mkt. För vi är båda väldigt knäppa och galna och det är nog ingen annan förutom du och jag som förstår till vilken grad.




Var glad min Isefis det är bara 39 dagar kvar. <3

Låten som är på nu när jag slutar skriva är en av mina favoriter "Ain't no mountain high enough"

RSS 2.0