Glimtar

Så, då har man varit i Umeå i två veckor.

Det har till stor del varit två bra veckor även om jag har tänkt i fel banor då och då. Vilket jag tror att de kommer att fortsätta att göra en längre tid. Det svårt när man har varit så otroligt äcklad av sig själv, att se sig i ett positivt ljus. Jag försöker ändra på det men så ser man sig i spegeln när man kommer ut ur duschen eller när man byter om.. Det hjälper heller inte att man har en gigantisk spegel i lägenheten. Men som sagt, jag försöker ändra på mig, till viss det. Vill forfarande bli smalare men jag vill inte se på mig själv och få ångest och bli äcklad. Det är mitt mål vilket gör hela viktminskningsgrejen lite svår då jag inte har någon målvikt eller ett visst mått jag vill ha, utan jag vill helt enkelt inte bli äcklad av mig själv.

När man blir äcklad så hamnar jag i en depression som är ganska djup i 1.5 dag och sedan tar jag tag i mig själv och begraver det långt långt ner så att det är bara jag som märker att allt inte är helt bra. Så länge skenet är uppe för mina nära och kära så mår jag bra. När de märker att jag inte mår bra, det är då det blir jobbigt.. de frågar hur det är osv. Jag svarar att allt är ok, och visst jag ljuger inte för jag är ju ok men jag är mer ok - än ok + .

Försöker hitta mina ljusglimtar dock. T.ex. så har Twilight-serien varit en räddare i nöden. Så även om folk inte tycker om böckerna och filmen så har de räddat mig allt för många gånger från att gå ner mig totalt.  Så jag har läst, kollat på filmen och lyssnar på musiken otroligt mkt. Musiken har betytt jättemkt, spec med Rob Pattinsons "Let me sign", varför den talar till mig vet jag inte men den träffade mig rakt i hjärtat och den har inte lämnat mig än. Sedan har jag ju en massa pepp-låtar men det är den låten som träffat mig som mest och nr. 2 är nog  "Never think".

Pratade lite med Ricks nu och oj, vad jag missar honom. Fick knappt träffa honom sist.Hade helst velat ha en skräckfilmskväll med honom som på den gamla goda tiden, men vi hade inte tid någon av oss. Men han har det iallefall bra i gbg på och det är skönt att höra.

Ska till Malmö v. 40-41 vilket innebär att jag får träffa Frida och Steffen igen, woho! Jag får även träffa mamma och min familj i Hstd. Det innebär också att om hon fortfarande vill, så kan Lovisa komma till mig v.42  =)

Nä nu får jag ta tag i mitt liv igen

adjöss mina älsklingar
//Camilla



glädje..

Idag har varit en bra dag. Fast den är ju inte slut än men hittills har den varit mkt bra. Anledningen? Imorgon åker jag äntligen hem! I fredags slutade jag jobbet på kommunen, kommer sakna Lena som är super söt och trevlig. Idag är sista dagen på möljen och jag får jobba med Petra som är favoritpersonen på det jobbet.

Vaknade förtidigt idag. Har sovit 6 h men det är väldigt långt för att vara mig. I veckan så på en period på 50 h sov jag 4 h vilket jag inte har fått betala riktigt för än men min kropp kommer snart på hur den ska hämnas. Njuter medans den tänker. Iallefall, solen sken och det var superskönt ute. Jag hoppade snabbt in i dushen och därefter åkte bekinin på. Ute i trägården gick jag runt och fotade vilket alltid är roligt. Jag ÄLSKAR min kamera! Blev några mkt bra bilder och några mindre bra men men, vad ska man göra? Försökte ladda upp några bilder på min 23-sida men det funkar inte. Kanske att Frida eller Hasse kan hjälpa mig.Har snart mycket bilder att lägga upp då jag kommer fota som en galning hemma.

Efter fotningen och misslyckade försök att lägga upp bilderna blev det musik. Jag kopplade pappas otroligt bra högtalare in i min dator och satte igång rockklassiker 1 och 2 vilket var..wow... Har dansat och sjungit till musiken i snart 3 h. Jag tror det är det som håller humöret uppe, musiken, för fy vilken bra musik jag har hittat.

2 h kvar sedan blir det jobb till 23 eller om det blir 23.30 men jag hoppas jag kan komma hem runt 23.

Det är en trevlig känsla..glädje. Har inte kännt mig så här på, jag vet inte hur länge.

Skickade ett vykort till Fisen i veckan och frågade om hon ville gå på dejt med mig nästa vecka. När jag satt på jobbet började min mobil ringa, kunde dock inte svara, så strax därefter fick jag ett sms där det stod JA! JA! JA! Hon var nog lite förvirrade vilket inte förvånar mig då jag inte hade berättat för henne att jag skulle komma hem. Men nu vet hon och nu ska vi gå på dejt, kanske blir en frapino och lite "finns i sjön"?

Något jag vet är att det kommer bli skratt, det kommer bli kramar, det kommer att bli (från sida) släpp mig aldrig. Om hon släpper innebär det att jag kommer att försvinna igen och det kommer dröja innan jag får se men Fis. Håller dock tummarna på att hon kommer till mig till min födelsedag vilket skulle bli den bästa presenten ever! 2:a är resan till London, fast den ligger ju 1:a nu då jag inte fått presenten än.;)

Det finns en annan jag vill på dejt med men han verkade lite tillbakadragen när jag frågade. Så Rickidick, du och jag ska på Capri varesig du vill eller ej. Kommer bli samma sak där, att jag inte vill att han ska släppa mig när vi kramas. Han har nog den mysigaste famnen jag har varit i, och jag vet inte hur länge det dröjer innan jag får vara i den igen.

Nästa vecka börjar 4:e omgången på Twilight-serien. Om jag inte har sagt det förr så säger jag det nu, läs den!!! Den har verkligen räddat mig denna sommaren. Något som är roligt att Mirja och Frida också är helt frälst i böckerna. Vi lite lika iallefall. Vi älskar Harry Potter eller ja, Frida vägrar ju läsa böckerna och Mirja vill inte riktigt se filmerna och om hon tycker om dem så erkänner hon det inte och sedan är det jag som samlar på de svenska och engelska böckerna samt på filmerna. Har alla svenska och de filmer som har kommit ut. Längtar till den senaste kommer ut, hoppas den kommer till jul för då vet ju iallefall någon i familjen vad de kan köpa till mig och som gör mig superglad.

Jag har sagt det förrut och jag säger det igen musik är räddningen den kan hjälpa dig när du mår dåligt och den kan förstärka glädjen du känner, vilket den gör för mig just nu. Musik kommer nog alltid vara en viktig del i mitt liv. Har jag förresten berättat att jag har hittat en sångpedagog? Jo, men det har jag, hoppas bara att jag får börja till hösten och att väntelistan inte är allt för lång :)

Nu måste jag gå och sjung till " Aint no mountain high enough"!

//Camilla




RSS 2.0