Vilse i skogen vandrar vi omkring...

Igår var David,Haley,Cristin och jag ute på en ö i skärgåden i Hudiksvall. Vi hade aldrig varit där förut, spec inte David och Haley då de är från Australien. Vi gick från den lilla hamnen där båten släppte av oss till den stora hamnen, åt lite lunch och solade. När vi skulle tillbaka tänkte vi gå en annan väg. Det var bara de att visst det var en annan väg men den ledde oss inte tillbaka utan till andra sidan ön. Cristin undrade om vi skulle gå till höger eller vänster nu när det inte fanns någon stig att följa. Då jag visste var vi var eftersom att jag kunde se den byn vi hade tagit båten ifrån sa att vi skulle till vänster. Det gjorde vi, men det var ju så att eftersom att det inte fanns någon stig så följde vi strandlinjen hela tiden. Stranden bestod av klippor. Tillslut när vi äntligen hade kommit till kröken på ön så övertalade vi Cristin att ringde han som hade båten (och han skulle hämtat oss en timme tidigare) och bekände att vi var vilse. Eller nja vi var ju faktiskt inte vilse vi jag visste ju var vi var men visste inte hur vi skulle ta oss tillbaka.

Pinsamt för oss, en trevlig upplevelse för våra gäster =)
//Camilla

yey

En solig dag håller på att gå förbi. Gästerna och jag gick ut på "stan" och hittade en lite mini marknad som var lite små mysig. Hittade rökt ost som är så grymt gott, köpte det dock inte.

Blev så trött framåt fyra att jag faktiskt somnade, haha har inte "sovit middag" på mkt länge :P .

Gästerna är otroligt trevliga, de är pratglada och härliga människor.

Nu har pappa köpt ngt mysko, måste gå och kolla vad det är.

See you later aligator!!
//Camilla

Bored

Sex and the city är på och jag sitter framför datorn som en soffpotatis, än så länge. När jag är klar här blir det väl Sex and the city i brist på bättre vetande.

Pluggade lite körkortsteori 33 sidor (klapp på axeln). Får bara hoppas att det fastnar.

Det känns inte på mitt vanliga skrivar humör idag. Jag känner mig deppad. Har ingen aning om varför jag borde känna mig relativt glad.

Jag har kännt mig såå ensam att jag har gått in på olika chattar för att få någon kul att prata med, lyckades jag? svar nej.

well well i morgon kommer plastsyrran med eventuella svärföräldrar från Australien. Ska bli intressant och skönt att öva lite på engelska. Jag Älskar den autralienska accenten!

sin sagt..well well..

Se you later aligator
//Camilla

Sommar och sol

Idag har det faktiskt varit såpass mkt sol att jag faktiskt har kunnat sola! Har dock även gjort så att jag blev tvungen att klippa gräset (boring!).

Pappa väckte mig vi nio i morse och tvingade mig kolla på första dvd:n från Italien. Visserligen tycker jag om att kolla på den, upptäcker alltid något nytt bra som dåligt, men vill inte bli väckt för att kolla på den. I vilket fall så gjorde far,Bitte och jag det och när vi kom till sista låten där Ricks sjunger "God loves everyone" (kolla på den på youtube, inte världen bästa inspelning men ändå) då pappa upptäcker att Ricks är dölik Paul McCartney som ung. Kul tycker jag, och kan faktiskt se likheten, kanske att man ska kalla Rickard för Paul eller McCartney nu? Who knows =).

Efter det fick jag hemlängtan och har kollat på en massa bilder och tänkt på mina älskade vänner.

Har idag på mig halsbandet som jag fick av Isa och Ricks när jag åkte (som sagt, är lite nostalgisk), passar perfekt. Haha när jag åkte från Halmstad så fällde jag några tårar, spec när jag läste Isefis brev. Aahh(!!!) saknar mina vänner supermkt!
Ringde hem till mor, fick reda på att min vovve har fått maginfluensan (stackars min lilla bäbis) men att han kommer att bli bra. Vet inte varför jag är så hemsjuk, jag burkar inte vara det. Jag är ju faktiskt bara hos min far och ja jag vet detta är som att jag flyttar hem då jag sticker nästan direkt när jag kommer hem till Halmstad till Norge och jobbar där men ändå.


Jaja nu har jag bölat av mig lite.

I morgon var det tänkt att cykla (om min bak klarar av det) till Lidl och söka sommarjobb. Sedan drar jag till jysk och köper handdukar =) Annars blir det väl att plugga på körkortet, kolla tv,dator osv. Hmmm..har inte spelat unreal än, kanske att man ska göra det ; )

Well well nu har jag skrivit av mig för denna gång

Ha det gött!!
//Camilla

Anledning till mitt namn

Du som har hittat min blogg kanske undrar varför i "H" jag heter Clamydea. Det ska jag tala om för dig. Min älsklings Rickard kom på, utifrån att en gammal skolkatalog hade skrivit fel och stavade mitt namn som Camilia, att jag skulle helt plötsligt kallas Klamydia (jätte roligt för mig, NOT). Mina vänner började smått ta upp det och kalla mig det, dock bara när de vill jävlas vilket de gärna vill =) . I allefall, en dag åker Alexandra,Linn,Syffe(återkommer till det sedan), Ida och jag till G:kås och ska shoppa gärnet. Alex får för sig att ta jävlandet till en ny nivå och efter en timme eller två går till receptionen och ber om att de ska ropa ut Clamydea Nilsson i högtalarna. Hon som stod i receptionen kollade lite konstigt när hon fick reda på vad jag hette men ropade likväl ut : "Clamydea Nilsson från Oskarström. Din kompis Alexandra står i receptionen och väntar på dig". Jag som inte hade en aning om vad hon skulle göra gick där som vanligt, tills jag hör Clamydea. Jag och de andra tjejerna dog! Har aldrig skrattat och varit så röd i ansiktet någonsin! Ida fick gå och hämta Alexandra då jag vägrade men Ida gjorde det i smyg, hon gömde sig bakom en hylla, lyckades få ögonkontakt med Alex och sedan gick det till oss.

Sedan detta hände har jag blivit kallad Clamydea, inte bara i skolan utan även när man går på stan så finns det en idiot (älskar dig ändå) som ropar "Calmydea!". Engång gjorde han det precis innan jag skulle in på undomsmottagningen.Lyckat!

Nu till Syffe, eftersom att jag inte ville vara ensam i mobbningen tog jag första bästa och det blev Sofie som är nu mer kallad Syffe.

Vet att jag inte är duktig på svenska språket (ja jag är svensk) men men, det får du tåla.

Lev livet!
//Camilla

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0