=D

Han har snackat med mig! Jag vet hans namn, hur gammal han är och att han är singel. Vet lite annat också men det tänker jag inte tala om för er. =P.

Packar och städar förfullt. Visste ni att det är löjligt tråkigt att packa och städa?? Om inte, så vet ni det nu. Far kommer imorgon och hämtar mina saker och jag vill vara så klar som möjligt och ha det så snyggt som möjligt så det blir till att fortsätta att städa och packa =/.

Imorgon blir det improshow vilket innebär en himla massa garv och lite smärta i magen. Men mitt liv förlängs ganska rejält, och det är ju bra.

Detta har varit en riktigt jäkla bra vecka. Tänk vad lite sol,värme, telefonsamtal, samtal med någon man spanat in sedan en tid tillbaka, ha världens bästa vän och allt annat toppen kan göra. =D

Ha det bäst!!!
//Camilla

smiley

Ligger i Fridas soffa och är dödstrött. Jag har försökt skriva på psykologiarbetet men efter att ha skrivit halva kände jag helt plötsligt, nej, inte mer så nu ligger jag här. Njuter över att få vara hos syrran idag. Tanken på att jag får åka hem imorgon och träffa mamma, hasse, mina vovvar (framförallt Haxim) imorgon gör mig otroligt glad. Vetskapen om att jag ska få träffa en viss Fis gör att jag blir ännu gladare. Att få se våren (hur regnig den än må vara), mitt Halmstad och allt som hör därtill...hua! är nog allt jag kan säga.

Ska antagligen se på bio ikväll i världens skönaste bio. We like!!!! Men innan dess blir det tacopaj, MUMMA!!!!!

welliwell, kanske ska ta tag i mitt liv nu...

So long!
//Camilla

May the forth be with you

Jag ligger i min säng, onödigt mätt och är sugen på lite till då det var så förbenat gott. Men nej, jag borde inte, jag ska inte..eller??

Lyssnar på löjligt bra musik och är ganska tillfreds. Snyggingen grillade idag, alltid trevligt att titta ut lite för mkt. Som ni vet är ögongodis viktigt och löjligt trevligt =P.

Imorgon blir det tolklängafest. Har laddat med Asigt bra musik som ska med, köpt asti martini som ska bli kul och poffa, tvättat klänningen så att den är ren och fin samt plåster så att mina fötter mår bra. Ska bli löjligt kul att umgås med alla igen. De är sååå löjligt trevliga allihopa. Använder jag ordet löjligt lite för mkt?? Tror nästan att jag gör det...well well. Imorgon blir det också att paffa till Hippologum för att kolla på hoppning med Mina och få känna lite hästlukt (MUMMA!), som alla normala människor älskar, ehhh...eller inte.

Om tre veckor är jag hemma och då får  jag pussa som en tok på världens bästa hundar, världens bästa mamma och krama sönder världens bästa Isa. Är otroligt lycklig att jag har allihop i mitt liv. Kärlek till er alla!! Ska också få äta av Hasses löjligt (oops) goda grillade kött. Ingen gör det bättre än han. + jag får lära känna treorna lite bättre. Tror det kan bli en ganska kul resa med med ner och upp.

Idag sken solen väldigt vackert, eller den har inte slutat skina än men ändå, och fåglarna kvittrade, blommorna som fanns blommade som aldrig förr och knopparna började synas mer och mer. Det ända som förstörde denna fina vårbild är de förbannade snöhögarna som är kvar...FÖRSVINN!!! Våren består av vitsippor inte snöhögar.

Welliwell, snart blir väl grannarna galna på min musik men de skiner jag i för idag mår jag bra och jag tar vara på varje måbra-stunder som jag får.

Avslutar med två bilder på Fisen och mig som symboliserar då vår vänskap är på topp:



Ha det finare än finast!!!
//Camilla

RSS 2.0